Menu Premium
Loading...

Ken je Deze Nog: de Gamekings Bloopers – Part 2

29/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer tijd voor de tweede Ken je Deze Nog: de Gamekings Bloopers. Vorige aflevering stond bol van de toffe momenten, waar door Koos, Shelly en JJ hard om gelachen werd. Zoals gezegd kan de spanning op de redactie zo nu en dan hoog oplopen, zeker wanneer de factor stress om de hoek komt kijken. Een goed voorbeeld hiervan was de ‘eet-affaire’ op Firstlook Festival. Koos zou eten voor de stagiares regelen, maar doen de buikjes begonnen te rammelen op de zaterdagavond, was er geen eten geregeld. Laat we het houden op een ‘comminucatieve mispeer’. Benieuwd waar de Gamekings in dit tweede deel allemaal mee aankomen? Check nu Ken je Deze Nog: de Gamekings Bloopers – Part 2!

Een communicatieve mispeer in deze Ken je Deze Nog

Vorige aflevering zagen we hoe Shelly niet naar haar optreden in RTL Boulevard kon kijken. Dit keer komt er een pijnlijk(In de letterlijke zin van het woord) moment langs. Zoals sommige mensen misschien wel weten mocht Shelly afgelopen jaar naar Los Angeles voor de TwitchCon. Samen met een aantal andere streamers heeft ze daar een aantal hele toffe dagen gehad. Helaas voor Shelly zette ze zichzelf op stream behoorlijk voor lul. Uiteraard passeren er ook enkele momenten van de E3 de revue. De Bethesda party staat nog altijd in Koos zijn geheugen gegrift. Het was een goedmakertje voor zijn pijnlijke uitsluiting bij de XBOX-persconferentie.

Uiteraard huisvest een Gamekings-jaar meer memorabele momenten. Check de reactie van Koos, Shelly en JJ in deze Ken je Deze Nog: de Gamekings Bloopers – Part 2!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch