Menu Premium
Loading...

Ken je deze nog? De beste budgetbak games van dit najaar

07/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een hele speciale ‘ken je deze nog?’. Je kunt namelijk een shitload aan vette games voor lage prijzen kopen. Wil je weten welke games dit zijn? Check dan snel deze Ken je deze nog? De beste budgetbak games van dit najaar!

De games van het afgelopen najaar vallen een beetje tegen wat betreft de verkoopcijfers. Maar omdat je toch je dosis games nodig hebt, hebben JJ en Steven een lijst gemaakt met awesome games die voor een leuke prijs te halen zijn in diverse winkels. Veel games zijn nog niet eens heel oud, maar we wilden ze toch bijvoegen in dit lijstje.

Allereerst komen we aan bij de game ‘The Witcher 3: Wild Hunt’. Deze game is nu ongeveer anderhalf jaar oud en is nu al voor een hele lage prijs in huis te halen. Een ander goed voorbeeld is Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Deze game is iets meer dan een jaar oud, maar ook al voor een leuke prijs te halen.
Naast deze twee pareltjes, zijn ook games als Fallout 4, Far Cry 4 en Dragon Age: Inquisition te vinden in de budgetbakken.

Ben je benieuwd wat voor games er nog meer goedkoop te vinden zijn? Check dan snel deze nieuwe ‘Ken je deze nog?’ en laat weten in de comments welke game jij misschien nog wel gaat kopen!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch