Menu Premium
Loading...

Ken Je Deze Nog: Daan smijt cartridges in het rond

17/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! We sluiten het weekend af met en nieuwe Ken Je Deze Nog! In deze editie heeft Daan enkele persoonlijke klassiekers meegenomen. Uiteraard vormt nostalgie hier de leidraad. Als mid-twintiger liggen Daan zijn game-roots voornamelijk bij de SNES en Nintendo 64. Zodoende vliegen de cartridges je in deze Ken Je Deze Nog om de oren! Naast Daan zit JJ, die zich deze era of gaming maar al te goed kan herinneren. De diversiteit van Daan zijn game-collectie doet de ervaren gamejournalist goed. Benieuwd naar de titels die Daan in zijn jeugd zoveel vertier hebben bezorgd? Check nu deze Ken Je Deze Nog: Daan smijt cartridges in het rond!

Sonic, Topgear 3000, Banjo-Kazooie en nog veel meer!

Nostalgie is iets ontzettend krachtigs. De vele remakes en remasters die uitgevers tegenwoordig maar al te graag aan de man brengen, proberen hierop in te spelen. In de praktijk wordt de ervaring echter nooit meer zo tof als de eerste keer dat je het daadwerkelijk meemaakte. Terugblikken op die momenten van puur gamegeluk is daarom des te leuker. In dit item is dat precies wat Daan en JJ gaan doen. De grootste man van de redactie trapt deze Ken Je Deze Nog af met een oude Sonic: The Hedgehog voor de Sega Mega Drive. Zijn liefde voor deze titel blijkt groot. JJ is niet zo’n fan van de bekende blauwe egel. Daan legt uit waarom hij wél gecharmeerd is van Sonic.

Daan kan een goede racegame op zijn tijd eveneens waarderen. Een van de games die zijn interesse voor het racegenre heeft aangewakkerd, is Topgear 3000 voor de SNES. Uiteraard blijft het hier niet bij, want Daan heeft zijn ‘pareltjes’ door de jaren heen goed bewaard. Hebben jullie ook zulke goede herinneringen aan de games die Daan in deze Ken Je Deze Nog laat zien? Laat je horen in de comments onder deze Ken Je Deze Nog: Daan smijt cartridges in het rond!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch