Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ken Je Deze Nog: Crash Bandicoot, Heavenly Sword & Batman

27/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms heb je zo’n gevoel dat je even terug wilt in de tijd. Naar een periode zonder microtransacties, half afgemaakte games en consoles die niet te verkrijgen zijn. Terug naar een golden age vol klassiekers. En exact daarvoor hebben we de rubriek ‘Ken Je Deze Nog’. Dit keer met een nieuwe rekruut in de hoofdrol. Dan hebben we het over de enige echte Huey. De beste man heeft vandaag een aantal games voor jullie meegenomen. Platformers als Crash Bandicoot en Jak & Daxter en nog veel meer. Je ziet ze allemaal in deze nieuwe editie van Ken je Deze Nog.

Playstation klassieker Crash Bandicoot

Huey vertelt JJ vandaag hoe de liefde voor videogames bij hem is ontstaan. Wat was zijn eerste spelcomputer en wat zijn eerste game? Sowieso lijkt Huey een voorliefde voor de consoles van Sony te hebben. Getuige de verschillende Playstation klassiekers die hij heeft meegenomen. Van de eerste Playstation tot aan deeltje 3, dat was de plek bij hem thuis om op te gamen. Hoe kwam die voorkeur tot stand? Was het een weloverwogen keuze of speelde toeval ook een rol. Laat het maar aan JJ over om iemand de hemd van het lijf te vragen. En wat waren voor Huey de klassiekers op de PlayStation’s?

BATMAN: The videogame op de Gameboy

Naast de PlayStation, raakte Huey nog veel meer consoles en handhelds aan in zijn jeugd. Zo kijken we terug naar een game uit de tijd van de Gameboy. Het is een superheld, draagt graag zwart, is rijk en woont gedeeltelijk in een grot. Dan weet je waarschijnlijk wel over wie we het hebben. En dus bekijken en bespreken we de originele Batman op de Gameboy. Wat was het dat deze game voor Huey zo vet maakte? Daarnaast heeft hij nog meer games voor jullie meegenomen. Welke dat zijn? Dat zie je in deze nieuwe editie van Ken je deze nog met Huey. Oftewel een uitgebreide kennismaking met Huey de gamer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch