Menu Premium
Loading...

GERUCHT: GTA VI terug naar Vice City en heeft vrouwelijk hoofdkarakter

09/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is natuurlijk de ideale clickbait in de games-wereld: nieuws over GTA VI. Logisch ook, want voorganger GTA V is de meest succesvolle game van de laatste jaren. Alleen al met de microtransacties heeft Rockstar 500 miljoen dollar pure winst gemaakt. Totale insanity. Elk gerucht over een nieuw deel slaat dan ook in als een bom. Zo ook het verhaal van het gerenommeerde en gerespecteerde Amerikaanse YouTube-kanaal The Know dat gisteren meldde dat het zesde deel van GTA zich gaat afspelen in Miami (Vice City) en uitstapjes maakt naar Zuid Amerika. Bron: iemand binnen of gelieerd aan Rockstar.

Terug naar Vice City?!

Nu kunnen we dit nieuws gewoon overnemen en plaatsen, maar we zijn Gamekings en dus willen we weten of dit gerucht zou kunnen kloppen. En JJ is JJ niet als hij daarmee niet meteen aan de slag is gegaan. Kan uit het verleden van Rockstar, hun denk- en werkwijze en de uitlatingen in de spaarzame interviews opgemaakt worden dat Vice City een aannemelijke locatie is voor de nieuwe GTA VI? Of is dit echt gebakken lucht, en lult die bron gewoon maar wat uit zijn nek? Iets wat best zou kunnen aangezien er vrijwel nooit gelekt wordt bij Rockstar.

Eindelijk vrouwelijk hoofd-karakter in GTA?

En dan het gerucht dat het hoofdkarakter/een van de hoofdkarakters een vrouw gaat zijn. Hoe waarschijnlijk achten wij dat? Is hier in het verleden al iets over gezegd door de geestelijke vaders van GTA, de gebroeders Houser, en is de aanwezigheid van een sterke vrouw in de game iets wat perfect in deze tijd zou passen? JJ heeft alles op een rij gezet en komt met een analyse van de geruchten die gisterenavond de wereld in werden geslingerd. Hoe groot is de kans dat GTA VI zich inderdaad in Vice Cuty afspeelt en waar baseren we ons uiteindelijke mening op? Je ziet het in dit korte nieuwsitem over GTA VI.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch