Menu Premium
Loading...

Kan iedereen een wrede dungeon master worden dankzij Realm Architect?

20/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Realm Architect. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Realm Architect heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Als je de Tabletoppers hebt gezien, dan weet je dat er bij Gamekings een flink aantal fans van een goede Tabletop game rond loopt. Verse fans welteverstaan, want ze zijn er allemaal pas sinds een klein jaar mee begonnen. Een van de grote uitdagingen van een Tabletop game is het maken van het scenario, de campaign. Want zonder dat scenario valt er niet veel te spelen. Iemand moet dat scenario bedenken en schrijven. En dat gaat verder dan een verhaaltje verzinnen. Alle regels en de puntentelling van D&D moeten in het scenario verwerkt worden. Een hels karwei, wat sinds kort mogelijk een stuk eenvoudiger gemaakt kan worden dankzij Realm Architect.

De lastigste taak bij Tabletop games is het maken van een goed scenario

Realm Architect is een Virtual Tabletop-oplossing met een moderne gebruikersinterface. De tool moet de manier waarop je campagnes maakt volkomen gaan veranderen. Het moet met deze software eenvoudiger en minder tijdrovend worden om hele werelden op te zetten. Of Realms zoals de Tabletoppers ze liever noemen. Daan installeerde de tool thuis op zijn PC en checkte hoe het werkte. Het pr-verhaal klinkt namelijk goed, maar biedt het daadwerkelijk een uitkomst, is het eenvoudig te doorgronden en maakt de tool het leven van een Dungeon Master simpeler? En daarmee binnen het bereik van meer Tabletop-fans?

Support de Kickstarter van Realm Architect

Realm Architect is een startup. Op dit moment willen de oprichters via een Kickstarter genoeg geld binnen halen om de software 100% af op de markt te zetten. Lijkt jou deze tool wat en wil jij hen steunen in deze queeste, dan kun je hier de boel backen op hun Kickstarter pagina. Wil je een vroege versie van de tool uitproberen, check deze dan hier.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch