Menu Premium
Loading...

Kan een Google Gaming Streamingdienst een succes worden?

08/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gonst weer van de geruchten in Silicon Valley! Google zou bezig zijn met een streamingdienst voor games. Het project heeft de omineuze code naam: Project Yeti. In wat voor vorm dit gegoten wordt is nog niet duidelijk. Het zou een gaming streamingdienst kunnen zijn die werkt via Chromecast of via een nog onaangekondigde console. Gaat dit werken is de vraag? JJ en Kevin zitten klaar met antwoorden, maar dit gerucht roept vooral veel vragen op. Check het nu!

Gaat Google de strijd aan met Xbox Game Pass en Playstation Now?

Een Netflix voor games is wellicht de natte droom voor menig gamer met een krappe portemonnee. Het is al eerder geprobeerd door bedrijven zoals Onlive en Gaikai. Deze streaming services zijn beide gekocht door Sony en wellicht zien we elementen daarvan terug in hun dienst: Playstation Now. Microsoft is natuurlijk als eerste begonnen met Xbox Gamepass, een dienst voor games. Alleen worden deze games niet gestreamd. Xbox zet wel hard in door op Xbox Game Pass de exclusieve titels: Sea of Thieves, State of Decay 2 en Crackdown 3 vanaf de launch beschikbaar te stellen.

Nu zou Google zich op deze markt gaan begeven. Er zijn natuurlijk al vele mogelijkheden om Android games overal te spelen, van Android TV tot de gefaalde Ouya. Een streamingdienst zou vernieuwing bieden. Gaan ze zich ook daadwerkelijk op de Triple A games markt begeven? Wat denken jullie? Wordt dit een volwassen concurrent voor Microsoft en Sony? Zijn jullie klaar voor een echte Netflix voor Games? Drop je mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch