Menu Premium
Loading...

Is het mogelijk voor een game om een tien te krijgen?

30/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben weer even diep in het ideeƫnpotje van JJ mogen grabbelen om een leuk Premium item voor jullie neer te zetten. Dit keer gaan we een lekkere discussie houden over cijfers. Is het mogelijk voor een game om een tien te krijgen? JJ heeft altijd op de universiteit geleerd dat een tien krijgen onmogelijk is. Als je een tien krijgt, wil dat zeggen dat er geen mogelijkheid meer is om jezelf te verbeteren. Dit onderwerp heeft allemaal te maken met Red Dead Redemption 2. De game heeft al op veel websites dikke cijfers gekregen, waaronder veel tienen. Wil je meer weten hoe wij hier op de redactie over denken? Check dan lekker het item Is het mogelijk voor een game om een tien te krijgen?

Twintig jaar later

Als we zo even het lijstje afgaan van de ‘top 100 video games of all time’ van Metacritic, dan valt ons als eerste op dat er veel games op staan die al meer dan tien jaar oud zijn. Voor veel mensen zal het ook geen verrassing zijn dat The Legend of Zelda: Ocarina of Time voor de Nintendo 64 nog steeds op nummer 1 staat. Het duurt nog maar een paar dagen en dan is dit spel alweer twintig jaar oud. Wat maakt zo’n game zo goed? En waarom lukt het niet meer om daar tegenwoordig bij in de buurt te komen?

Het is lastig om een cijfer te geven

We kennen het vast allemaal, je bent een game aan het spelen en dit voelt voor jou aan als de beste game ooit. Je zou het niets liever willen geven dan een dikke vette tien. Je gaat online even een recensie lezen over dat spel en die persoon geeft jouw favoriete game een drie. Waar moet je dan allemaal naar kijken? Gaat het hier over een mening of ook over smaak? Wat vinden jullie hiervan? Is het mogelijk om een tien te krijgen als game zijnde? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch