Menu Premium
Loading...

Kan Destiny zijn ambitieuze doelen waarmaken?

05/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Jelle werpen alvast een blik op de toekomst door te kijken naar de aankomende game van Bungie, namelijk Destiny. De game is al een tijdje geleden aangekondigd en nu we 2014 bereikt hebben, komt de release van deze titel steeds dichterbij. Skate en Jelle zijn dan ook razend enthousiast en gaan alvast filosoferen over Destiny. Kan Destiny zijn ambitieuze doelen waarmaken?

Destiny is te classificeren als een MMO-shooter, wat inhoudt dat Destiny de principes van een shooter hanteert en deze combineert met de grootsheid van een MMO. De combinatie van deze genres is enkele keren eerder gedaan, maar nog nooit is een studio zo ambitieus geweest als Bungie. Deze game gaat, als we Bungie moeten geloven, vele jaren mee en wordt telkens geupdate met nieuwe content. Wat voor content dat precies gaat zijn, is nog een beetje de vraag.

Helaas is er momenteel nog erg weinig bekendgemaakt over Destiny, wat het ook voor Jelle en Skate erg spannend maakt. Er zijn weinig trailers vrijgegeven die nieuwe dingen laten zien en over het verhaal is ook niet al teveel bekend. Wel geeft Bungie aan dat de wereld gigantisch wordt en dat verkennen en ontdekken een grote rol gaat spelen in het Destiny-universum. Skate heeft al meerdere keren gezegd dat hij shooter-moe is en is erg toe aan een innovatieve game die hem enthousiast krijgt. Bungie kennen we natuurlijk van de eerste vijf Halo-games, maar gezien Jelle daar nooit zoveel mee gehad heeft, is de vraag of Destiny hem wél aanspreekt.

Ben jij benieuwd wat de Skate en Jelle tot nu toe over Destiny te vertellen hebben? Kijk dan nu de video en filosofeer mee met de heren!

Ontwikkelaar: Bungie
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Kan Destiny zijn ambitieuze doelen waarmaken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch