Menu Premium
Loading...

Just Cause 4 Review: “Dit is dus een geniaal kutspel”

06/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het Boris lag, werd er helemaal geen review van deze game opgenomen. Of anders een hele korte. Met alleen een conclusie. Namelijk dat Just Cause 4 de game van het jaar was. Want BAM! Schlang! Kaboem! Maar hij snapte gelukkig ook wel dat hij daar niet mee weg zou komen bij een kritische community als die van Gamekings. En dus nam hij samen met JJ, die ook wel houdt van een potje ‘BAM! Schlang! Kaboem!’, plaats achter de tafel om deze, op zeker briljante game van Avalance Studios op te nemen. Zet je maar alvast schrap!

Als alle mannen zoals Rico Rodriguez zouden zijn, was de wereld een stuk veiliger

Alles draait natuurlijk om Rico Rodriguez. De bad motherfucker die al drie delen lang alles wat hem in de weg staat, gewoonweg opblaast. Gouden gast dus die van de wereld op zeker een beter plek om te leven zou maken! Maar ja, hij is een character uit een game. In deel 4 vliegt Rico zichzelf naar het fictieve land Solis, waar de spreekwoordelijke pleuris is uitgebroken. Een organisatie genaamd The Black Hand, geleid door bad guy Oscar Espinosa, heeft daar het volk in zijn macht. De foute types hebben een technologie ontwikkeld waarmee ze het weer kunnen beïnvloeden en dus in staat zijn om een tornado op te roepen zodra er ergens een dorp kut tegen hen doet. En laat de basis van deze technologie nu bij Rico’s eigen vader schijnen te liggen. Hoe fucked up kan het keven zijn?

Boris en JJ kropen in de huid van hun held en gingen op pad om The Black Hind een goed lesje te leren. Dat deden de twee in een map die, als we Avalanche Studios mogen geloven, vier keer zo groot als zijn voorgangers moet zijn. Dat is alvast goed nieuws want dat betekent vier keer zo veel shit om aan gort te knallen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch