Menu Premium
Loading...

Just Cause 4 In-Depth Discussie: Is Just Cause GOTY 2018?

06/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals we bij in de begeleidende tekst bij de korte review, die sinds vandaag online staat, al zeiden, wilde Boris helemaal geen recensie van deze game opnemen. Totaal overbodig. Voor hem is Just Cause 4 zelfs ongezien, dé game van 2018. Want BAM! Schlang! Kaboem! Alles kan kapot! Het Zweedse Avalanche Studios is een absolute grootmeester als het gaat om algehele destructie in een map en dus wist de kale leider vooraf al dat het goed zat. En dat gevoel zou na het gamen allemaal maar sterker worden. Omdat we toch enigszins weerwoord willen geven, schuiven JJ en Koos aan voor een fijne In-Depth Discussie over dit vierde deel, waarin Rico de wereld weer naar zijn grootje helpt.

Waarom vindt Boris Just Cause zo een achterlijke vette serie?

JJ en Koos willen van Boris weten waarom Just Cause 4 en de giga mayhem die Avalanche Studios ons elke keer voorschotelt zo goed is. Wat vind hij dan van de bugs en glitches in het spel of de graphics die her en der niet helemaal van deze tijd zijn? Dat kun en mag je toch niet zo maar negeren in een tijdperk dat Rockstar met Red Dead Redemption 2 een open wereld neerzet waar je U tegen zegt? ? Of kan Boris dat wel? Omdat het BAM! Schlang! Kaboem! is. Iedereen die al langer Gamekings kijkt, weet dat zijn logica soms niet te volgen is. Kan hij daarmee ook JJ en Koos inpakken?

Ga daarom maar eens lekker klaar zitten voor een fijn stukje discussie over een spel zoals er nog maar weinig worden gemaakt. En die sommige gamers als volstrekt nietszeggend of zelfs slecht zullen beoordelen maar anderen juist als de hemel op de virtuele aarde beschouwen. En als iemand kan uitleggen welke mening nu de juiste is, dan is dat Boris. Wie weet zijn JJ en Koos ook wel helemaal om. Want zoals we al eerder stelden, games als Just Cause 4 worden er nauwelijks meer gemaakt.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch