Menu Premium
Loading...

Jurassic World Evolution Review: Bouw je eigen tuin vol dino’s!

06/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De verrassing op de beurs van de E3 2018 voor Koos, Daan en Jelle. De game stond totaal niet op de radar van die gasten, maar ze werden door de gigantische stand toch even blij verrast. Gelukkig voor Koos kreeg JJ een code toegestuurd en kon hij met de game aan de slag. Ook Kevin heeft veel tijd in de game doorgebracht. Dat was wel te horen op de redactie de afgelopen week. Elke dag hoorde je wel iets over iemand zijn overleden dino op de redactie. Is dit zo goed als Zoo Tycoon ooit was? Of is dat niet eens de vraag die je moet stellen? Dit en meer hoor je in: Jurassic World Evolution Review: Bouw je eigen tuin vol dino’s!

Is Jurassic World Evolution net zo goed als Planet Coaster?

De game is gemaakt door Frontier Developments. We kennen deze ontwikkelaar van onder andere de Roller Coaster Tycoon games en later kwamen ze met Zoo Tycoon. Maar ook Elite Dangerous en de nog niet zo oude titel Planet Coaster is van hen afkomstig. Een hele hoop aan ervaring, die heel goed toepasbaar is op een game als Jurassic World Evolution. Roller Coaster heeft het destijds heel goed gedaan, maar is ook deze game zo episch? Is deze game zo goed dat je hem over een jaar of tien nog eens oppakt? Of laat je game dan links liggen? Wat Koos en Kevin daarvan vinden hoor je in dit item.

Waren jullie destijds in de ban van Roller Coaster Tycoon? Of misschien gewoon fans van de Jurassic Park films? En zijn jullie geïnteresseerd in deze titel? Laat het weten in de comments! Koos en Kevin zitten er in ieder geval helemaal in en gaan je vandaag hun bevindingen, positieve punten en misschien ook wel negatief punten vertellen in: Jurassic World Evolution Review: Bouw je eigen tuin vol dino’s!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch