Menu Premium
Loading...

Jurassic World Evolution 2 E3 2021 preview: ‘Meer dino’s is meer beter’

12/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Jurassic Park film is alweer een tijd geleden uitgekomen. In deze film zijn de uitgestorven dieren opnieuw tot leven gewekt en breekt (uiteraard) de pleuris uit. In 2015 is de filmserie na een tijd van afwezigheid opnieuw tot leven gewekt (pun intented) en werd op het eerdere werk voort geborduurd. 2018 was het jaar waarin de makers vonden dat ook de gaming wereld veroverd moest worden. En zo kwam het dat er een game het levenslicht zag genaamd Jurassic World Evolution. In die game is het de bedoeling dat je jouw eigen Jurassic Park na bouwt. Inmiddels is duidelijk dat er in 2021 een tweede deel, met nog meer dino’s gaat komen. Daan en Jelle bespreken met je of Jurassic World Evolution 2 een yay of nay verhaal gaat zijn.

GK E3 Jurassic World Evolution 2; Civilization met dino’s

Als je de eerste game hebt gespeeld weet je wat Jurassic World Evolution is. Je gaat aan de slag met een open wereld. En in die wereld krijg je de mogelijkheid om een eigen Jurassic World te creëren. Je gaat je eigen park opzetten, dino’s fokken en hopelijk een winstgevend park bouwen. Het bekende Civilization recept dus, maar dan met Dino’s. In deel 2 lijkt het meer van hetzelfde te gaan worden, maar dan met meer dino’s. Maar is meer beter? Wat we van de trailer hebben geleerd, is dat de Mosasaurus in ieder geval wel mee gaat doen in deel 2, waar dat in deel 1 nog een vraagteken was. Daan en Jelle hebben de trailer (met Jeff Goldbum) bekeken en gaan je hun oordeel geven.

In 2021 moet het gebeuren

In 2021 komt het vervolg van Jurassic World Evolution uit. Als we de trailer van deel 2 moeten geloven, wordt het in ieder geval meer van het bekende recept. Maar als dat bekende recept goed is, hoef je er verder niet veel aan te sleutelen, toch? Daan en Jelle bespreken met je of dit een titel is waar je in 2021 naar uit moet kijken. Benieuwd naar wat zij van de trailer vonden? Je ziet en hoort het in de Jurassic World Evolution 2 preview hierboven.

 

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch