Menu Premium
Loading...

Jump Force Review: “Is de ultieme anime crossover ook leuk?”

21/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jump Force is een van de vijf games die afgelopen vrijdag (15 februari) uitkwam. Tussen de titanen zoals Anthem, Metro Exodus en Far Cry New Dawn kwam Jump Force ook even een kijkje nemen. De brawler/fighter vol gestopt met anime karakters genaamd Jump Force is toch wel een stijltje apart tussen de lijst met games die uitgekomen zijn. Jump Force is voor de niet wetende een fighter/brawler vol gepropt met anime karakters van onder andere; One Piece, My Hero Academia, Bleach, JoJo’s Bizarre Adventure en natuurlijk Dragon Ball en Naruto zit er ook in. Emiel en Michael hebben hem gespeeld en zullen je alles vertellen wat je moet weten over de nieuwe brawler genaamd Jump Force!

Krachtig of matig

Met de launch van meerdere triple-A games is Jump Force wel het lelijke eendje in de lijst, net naast Crackdown 3 natuurlijk. Maar dat weerhoud onze lieftallige stagiaire Michael niet van het feit dat Jump Force wel interessant is voor Anime fans, beter bekend als weebs. Fans van One Piece kunnen genieten van Luffy en zijn krachtige vuisten en fans van Naruto en Dragonball kunnen genieten van Vegeta en Naruto. Een game speciaal gemaakt voor anime fans en lezers van Shonen Jump. Weekly Sh?nen Jump is een wekelijks Japans mangatijdschrift uitgegeven door Shueisha. Jump Force is dus gemaakt naar aanleiding van het 50 jarige bestaan van het tijdschrift. Dus het is een fan service bovenop een fan service.

Animaties, wat zijn dat?

Het lijkt alsof de mensen achter het animatie team van Jump Force nog nooit gehoord hebben van emotie en expressies. De cutscenes zien er grauw en matig uit in vergelijking met de spetterende animaties die je voorbij ziet komen tijdens het vechten. Expressies zijn er nauwelijks, op momenten van verbazing en angst kijken karakters allemaal hetzelfde. Het is zelfs zo heftig dat de animaties nu een ‘meme’ zijn geworden.

Ga jij Jump Force halen? Of wacht je liever tot het wat goedkoper wordt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch