Menu Premium
Loading...

Judgment Preview: het wordt tijd voor wat gerechtigheid

08/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam bots flaks flets shazam. Daar zijn we dan met een video over de opkomende game van de makers van Yakuza. Natuurlijk zaten we allemaal te wachten op een nieuwe Yakuza maar Judgment doet het voor nu ook goed. Skate mocht hem al spelen en zit daarom ook aan tafel om je alles te vertellen over Judgment, beter bekend als Judge Eyes: Shinigami no Yuigon.

Yakuza: Judgment

Judgment oftewel ‘Judge Eyes’ in Japan is een ‘nieuwe’ game van de makers van de Yakuza serie. Nieuw staat in quotatie omdat Judgment al een tijdje uit is in Japan onder de naam Judge Eyes. Maar wij westerlingen moeten nog wachten op de volledige versie tot het tweede of derde kwartaal van 2019. Wil je de game nou eerder spelen dan kan je heel gemakkelijk een ticket boeken naar Japan en de eerste de beste game winkel binnenlopen en zoeken naar ‘Judge Eyes’. Oh, en wel even natuurlijk Japans leren anders snap je er geen zak van.

Vechtstijlen

In Judgment speel je als Takayuki Yagami. En Yagami is een heel ander personage dan Kiryu van de voorgaande Yakuza games. Kung Fu is zijn vechtsport en hij heeft zoveel vette moves tot zijn beschikking. Hij heeft 2 standen, één is voor crowd control en de tweede is voor één op één gevechten. Vechten is ongeveer net zoals Yakuza 6 & Kiwami 2, maar met net wat meer veelzijdigheid, sinds Yagami zich overal kan aanpassen. Natuurlijk zijn er een paar gedeelde bewegingen met Kiryu & Akiyama, hij heeft zelfs de Tiger Drop die je kunt ontgrendelen. Maar al met al is hij zijn eigen krachtbeest en vuurwapen. De manier waarop je je bewegingen ontgrendelt is veel eenvoudiger in vergelijking met Yakuza 6 en Kiwami 2, omdat je slechts 1 skill hoeft bij te houden in plaats van 5 zoals voorheen.

 

(Judgment) Judge Eyes: Shinigami no Yuigon is binnenkort beschikbaar voor de PlayStation 4.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch