Menu Premium
Loading...

Judgment Review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de review van Judgment! Het is een soort van vervolg op de Yakuza games, of is het toch een spin-off? Skate en JJ nemen je mee in de game en vertellen jou of je de game moet kopen, uit de budgetbak moet vissen of genadeloos slopen. Kijk mee! Gaat deze game ons verassen of willen we hierna nooit meer een Yakuza achtige game checken?

Private detective worden in Judgment

Je wordt een soort private detective in Judgment, hoe gaat dat precies in z’n werk? Of is het vooral belangrijk voor het verhaal? Er zijn nog enorm veel raakvlakken met de Yakuza serie, de combat is dan ook erg hetzelfde. Je hebt wel verschillende vechtstijlen voor tegen groepen of tegen individuele vijanden. Kon deze game de mannen nog wel verassen dan?  Kijk gauw die video en je komt erachter, klik klik klik!

Jelle wil meer 2020 gameplay

De gameplay van Judgment is zooooo 2003… Of valt het toch best mee? Jelle zou wat modernere gameplay willen zien in deze game. Ook het onderzoeken in de game is echt tergend en duurt lang, hoe lang moeten we wel niet zoeken naar clues? Skate vond het maar raar. Het haalt dan ook het tempo uit de game. Maar Yakuza games hebben toch helemaal geen tempo? De vriendin van Jelle vroeg zich af of hij nog wel mocht spelen tijdens alle filmpjes. Gelukkig kon Jelle wel lekker knokken en dat voelt behoorlijk stoer in het leren jasje van het hoofdpersonage. Verhaaltechnisch is het behoorlijk donkerder dan Yakuza. Hoe zien we dit terug in de game? Check het gauw.

Ga jij aan de slag met Judgment? Drop in de comments waarom je deze game enorm vet vind of toch liever laat schieten. En je vragen mag je ook allemaal stellen in dezelfde comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch