Menu Premium
Loading...

Joris-Jan van ‘t Land op de E3 2013 over Arma 3

22/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden zat hij nog bij ons in de studio, en nu staat hij op de E3: Joris-Jan van ‘t Land. Hij is projectleider bij Arma 3 en laat zijn game maar al te graag aan je zien. Ben je benieuwd geworden naar de game? Boris vraagt er alles over aan Joris-Jan van ‘t Land op de E3 2013 over Arma 3.

Na een ontmoeting met Korneel van ‘t Land wordt Boris voorgesteld aan zijn broer Jan-Joris. Hij weet ons met trots te vertellen hoe druk ze bezig zijn met Arma 3, en vooral met de beta van de game die binnenkort uit zal komen. Voor nu loopt de alpha nog even, en aan het eind van dit jaar kunnen we de complete game onder handen nemen.

In de tactische shooter van de Tsjechische studio Bohemia Interactive staat waarheidsgetrouwe gameplay centraal. Arma 3 is dus geen snelle shooter zoals Call of Duty en Battlefield dat zijn. Nee, voor Arma zul je toch echt iets meer geduld moeten hebben. Het kan namelijk maar zo zijn dat je een half uur rondloopt voordat je het vuur kan openen op je tegenstanders. Tactiek is in de game dus erg belangrijk, want na een lange voorbereiding van je aanval wil je natuurlijk niet binnen een paar seconden dood op de grond liggen. Bovendien zul je goed moeten samenwerken met je teamgenoten om je tegenstanders te kunnen verslaan.

Boris kan de Arma-games als tactische shooter fan erg waarderen en kan dan ook niet wachten om de game gespeeld te zien worden en alles te vragen aan Joris-Jan van ‘t Land op de E3 2013 over Arma 3.

Joris-Jan van 't Land op de E3 2013 over Arma 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch