Menu Premium
Loading...

Jonathan Morin over Watch Dogs

28/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandagavond heb je in aflevering negen van het nieuwe Gamekings seizoen kunnen zien hoe Martin met de trein naar Parijs vertrekt om de persconferentie van Watch Dogs bij te wonen. Tijdens deze trip heeft hij de creative director van Watch Dogs weten te strikken voor een interview. Wat hij allemaal te weten komt, hoor je als Martin praat met Jonathan Morin over Watch Dogs.

We hebben ondertussen al een boel gezien van Watch Dogs, maar echt veel over de game weten we nog niet. Tuurlijk, het is een sandbox-achtige game, waarin hacken centraal staat en hier en daar herken je elementen van games als Assassin’s Creed en Grand Theft Auto, maar verhaaltechnisch wordt er maar heel weinig vrijgegegeven. Dat de game wordt gelinkt aan bijvoorbeeld Assassin’s Creed is dan ook niet zo gek, er werken namelijk mensen aan Watch Dogs die ook aan Assassin’s Creed hebben gewerkt. Daarnaast zitten er mensen in het team die aan Splinter Cell hebben meegeholpen.

Wat Jonahtan Morin zelf aangeeft is dat de game zoveel met andere games vergeleken wordt, omdat mensen het nog niet goed kunnen plaatsen. Misschien helpt het interview dat Martin afneemt van Jonathan Morin ons wel om de game een plekje te kunnen geven.

Het is aan Martin dus de taak om Jonathan Morin te overtuigen om iets meer van het verhaal vrij te geven en meer te weten te komen over de gameplay van Watch Dogs in het algemeen. Of het hem gelukt is hoor je als Jonathan Morin over Watch Dogs praat.

Jonathan Morin over Watch Dogs

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch