Menu Premium
Loading...

JJ racet op het Circuit van Zandvoort voor Gear.Club Unlimited

02/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden trok JJ al eens naar Zanvoort om daar F1 2018 te checken. Als race-liefhebber is het voor JJ allerminst een straf om op het grootste circuit van Nederland nieuwe titels te checken. Vandaag mag hij wederom aan de bak in Zandvoort. Ditmaal gaat het om de game Gear.Club Unlimited voor de Nintendo Switch. Gamen is echter niet de hoofdattractie van deze trip, want JJ mag ook plaatsnemen in een echt racemonster. De Gamekings-veteraan beschikt niet over een rijbewijs en dus wijst een ervaren chauffeur hem de weg. Ben je benieuwd hoe het hem afgaat op het circuit van Zandvoort? Check nu JJ racet op het Circuit van Zandvoort voor Gear.Club Unlimited!

Gear.Club Unlimited moet race-liefhebbers naar de Nintendo Switch pushen

Op de redactie is niet iedereen een even groot van fan het race-genre. Trouwe Gamekings-kijkers zullen echter weten dat je JJ wel enthousiast kan maken voor een toffe racegame. De Nintendo Switch is een console waar een goede third party racegame meer dan welkom is. De Gamekings-veteraan is eveneens in het bezit van Nintendo’s nieuwste console. Na het doorspelen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, heeft JJ de Switch echter een stuk minder aangeraakt. Een goede racegame zou dit stof happen van JJ’s Nintendo Switch wellicht kunnen doorbreken. Op het circuit van Zandvoort gaat hij een eerste indruk krijgen van Gear.Club Unlimited. Helaas voor hem zijn de omstandigheden waarin hij dit moet doen allesbehalve comfortabel te noemen.

Hebben jullie net als JJ behoefte aan een nieuwe toffe racegame voor de Nintendo Switch? Zo ja, denken jullie dat Gear.Club Unlimited dit de velen Nintendo Switch-eigenaren kan bieden? Laat je horen in de comments onder deze JJ racet op het Circuit van Zandvoort voor Gear.Club Unlimited!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch