Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

JJ racet op het Circuit van Zandvoort voor Gear.Club Unlimited

Google Plus Jan Johan Belderok
02/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden trok JJ al eens naar Zanvoort om daar F1 2018 te checken. Als race-liefhebber is het voor JJ allerminst een straf om op het grootste circuit van Nederland nieuwe titels te checken. Vandaag mag hij wederom aan de bak in Zandvoort. Ditmaal gaat het om de game Gear.Club Unlimited voor de Nintendo Switch. Gamen is echter niet de hoofdattractie van deze trip, want JJ mag ook plaatsnemen in een echt racemonster. De Gamekings-veteraan beschikt niet over een rijbewijs en dus wijst een ervaren chauffeur hem de weg. Ben je benieuwd hoe het hem afgaat op het circuit van Zandvoort? Check nu JJ racet op het Circuit van Zandvoort voor Gear.Club Unlimited!

Gear.Club Unlimited moet race-liefhebbers naar de Nintendo Switch pushen

Op de redactie is niet iedereen een even groot van fan het race-genre. Trouwe Gamekings-kijkers zullen echter weten dat je JJ wel enthousiast kan maken voor een toffe racegame. De Nintendo Switch is een console waar een goede third party racegame meer dan welkom is. De Gamekings-veteraan is eveneens in het bezit van Nintendo’s nieuwste console. Na het doorspelen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, heeft JJ de Switch echter een stuk minder aangeraakt. Een goede racegame zou dit stof happen van JJ’s Nintendo Switch wellicht kunnen doorbreken. Op het circuit van Zandvoort gaat hij een eerste indruk krijgen van Gear.Club Unlimited. Helaas voor hem zijn de omstandigheden waarin hij dit moet doen allesbehalve comfortabel te noemen.

Hebben jullie net als JJ behoefte aan een nieuwe toffe racegame voor de Nintendo Switch? Zo ja, denken jullie dat Gear.Club Unlimited dit de velen Nintendo Switch-eigenaren kan bieden? Laat je horen in de comments onder deze JJ racet op het Circuit van Zandvoort voor Gear.Club Unlimited!

Loading...
 • sa_nl

  Hahaha, kansloze actie, gamen in een racewagen, maar het zag er wel geweldig uit. Mooi item JJ.

  PS volgende keer iets mee nemen dat de camera stabiliseert?

  • Reamon

   Volgens mij waren het Go-Pro’s van de marketing mensen van de game zelf gezien ze in en op de auto zaten. 🙂

 • Dit zijn echt heerlijke items om naar te kijken. Ik kan me ook niet voorstellen dat er een andere gameking is die dit beter kan doen dan JJ. Een half uur vol lullen zonder problemen, lekker racen en klaar. Top!

  • Tijl Van de Velde

   Steven zou dit nog veel beter kunnen daar hij kennis van zaken heeft als het op auto’s aankomt. Ik zie hem wel in staat om te gamen tijdens het racen.

 • Tansu Madencioglu

  Degene die de edit heeft gemaakt voor dit item is een baas, erg vermakelijk!

  • Tom

   Bedankt man!

   • mima kake

    Ah jij was het dus. 🙂
    Lekker bezig man. 😉

  • mima kake

   Grappig wilde ik ook zeggen.
   Heerlijke montage, leuk Item geworden. 😉

 • Jordy

  JJ heeft voor mij persoonlijk het afgelopen jaar Gamekings echt op zijn voetstuk gehouden en inhoudelijk laten blijven. Hoeveel deze man regelt, uitstapjes interessant noch vermakelijk houdt en in items altijd zijn professionele mannetje staat blijft voor mij echt van onschatbare waarde.

  • XanonymoX

   Na alle bakken stront die hij soms over zich heen krijgt… mag dit idd ook wel eens gezegd worden.

  • Andre Vd Werf

   Ik ben 1 van de personen die vaak behoorlijk kritisch is zeker op JJ. Ben het overigens wel 100% met je eens. JJ is ook gewoon één van de iconen van Gamekings ondanks vaak het meningsverschil.

 • mima kake

  Leuk hoor, hier ben ik nou premium member voor geworden, dit soort heerlijke Items. 😉

 • Sylmaron

  JJ had hier zoooo geen zin in. 😛

 • Harry

  Beetje meer research into Gear.Club had wel gemogen. Het is namelijk een port van een mobile game. Dat is meteen ook de belangrijkste reden voor hoe groot de circuits zijn en hoe het er uit ziet en speelt. Natuurlijk is zo’n game meer gedesignt om even op te pakken en kort te spelen.

  Afhankelijk van hoe je race game definieert zou je naast Mario Kart trouwens ook nog Fast RMX (een racer In het genre F-Zero, WipeOut) kunnen noemen als Switch Race game.

  Er is mijns inziens geen enkele belemmering in de Switch hardware die het uitbrengen van een serious race game in de weg staat. Kijk naar de release van Skyrim, ports van toppers zoals DiRT 3 of Need for Speed: Most Wanted zijn vast wel mogelijk.

  • Sylmaron

   Het zou wel kunnen als je rekening houdt met het feit dat je geen analoge shoulder buttons hebt. Het is dus gas of remmen zoals JJ zegt en dat maakt het wel een stukje lastiger.

   • Harry

    JJ orakelt vooral over korte ritjes en verbind dat met een ‘zal wel door de Switch komen’. Vandaar mijn oorspronkelijke reactie.

    Ik heb even zitten klieren met de Free to play iOS versie. De banen worden uiteindelijk wel iets langer, zelf remmen wordt dan ook belangrijker maar de sessies blijven wel binnen een redelijke ‘pick up & play’ lengte. Ik kan me voorstellen dat ze het wel zien zitten als portable racer op de Switch en – niet onbelangrijk – ze hebben de echte auto merken.

    Geen analoge schouderbuttons is inderdaad wel een limiterende factor maar de Need for Speed: Most wanted port op de Wii U is prima speelbaar met dezelfde beperking.

    • Sylmaron

     Ik denk dat de game op de Switch ook wel een plek vindt. Arcade games zijn inderdaad prima te spelen zonder analoge shoulderbuttons. Bij meer simachtige games heb je wel echt analoge controls nodig vind ik. Ik zou bij GT Sport echt geen digitale shoulderbuttons willen. Het ligt dus inderdaad een beetje aan het genre.

     • Harry

      Met een beetje fantasie geven ze je de optie om gas geven door het naar voren/achteren kantelen van je controller. Natuurlijk is dat wennen maar in mijn eigen auto geef ik ook geen gas via shoulderbuttons ?

     • Sylmaron

      Nee maar je kantelt je stuur toch ook niet naar voren of naar achteren hoop ik. Anders zit je in een vliegtuig. 😛

      Maar serieus, zal best wel eens een leuke racer op de Switch komen als de console steeds populairder wordt en meer developers trekt. Eigenlijk moet je blij zijn dat Need for Speed Payback bijv. niet op de Switch is verschenen, wat een baggergame.

 • osman69

  Ik zie bij de eerste shot van de Honda de vloeistof al lekken. Hahaha, leuk gedaan heren.

 • Racegames op de switch die Need For Speed en Forza tegenwicht kunnen bieden dat heeft gewoon tijd nodig.

  Ik kan mij herinneren dat Fast RMX, lekker speelde, ook arcade met de hoofdletter A was, er heel goed uit zag en op 60FPS liep.

  Naar verloop van tijd zullen games op de switch er beter en beter uit gaan zien omdat de ontwikkelaars de switch dan beter begrijpen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord