Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

JJ gaat uit zijn comfortzone met Mosaic

13/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De start van een nieuw item met een nieuwe insteek. Op de redactie houden de meeste mensen zich bezig met games die zij leuk vinden en het genre waar zij wat mee hebben. In dit item gaat het een beetje anders. De heren gaan uit hun comfortzone, en normaal gesproken levert dat leuke en vermakelijke beelden op. En aangezien JJ met het idee kwam, trapt hij af. JJ gaat aan de slag met Mosaic, een game waar je veel geduld voor nodig hebt. En ja, het is toeval dat dit item op vrijdag de 13de verschijnt.

Comfortzone

Iedereen heeft zo zijn eigen comfortzone en bij iedereen is deze zone anders. Groter of kleiner, breder of juist heel linear. En deze comfortzone valt dan ook nog eens in te delen in verschillende categorieën, zoals bij gamen bijvoorbeeld. In dit item worden de redacteuren dus uit hun comfortzone gehaald en gaan ze games spelen die totaal niet voor ze gemaakt zijn.

Mosaic

Is dus het eerste item dat in deze nieuwe opzet langskomt. Mosaic is een behoorlijk deprimerende game. Zowel qua stijl als (zeker voor JJ) gameplay en verhaallijn. De beschrijving zegt wat dat betreft wel genoeg: “Mosaic is a dark surrealistic and atmospheric adventure game about urban isolation and the dread of being a piece in a giant machinery you can’t understand.”

Je bent in deze game vooral veel bezig met je telefoon waarop je constant notificaties krijgt. Je krijgt in deze game het gevoel dat de persoon waarmee je speelt niet echt een doel heeft in het leven. In deze game ga je op weg naar je werk en baan je jezelf een weg door massa’s aan mensen die waarschijnlijk hetzelfde doen maar dan zonder depressief te zijn. Één ding is zeker: geduld is in deze game een must. En laat dat nou net iets zijn wat JJ in games niet zo heeft. Hij heeft, na het overleven van een halfuur Mosaic, nu de kans om de volgende redacteur uit te kiezen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch