Menu Premium
Loading...

JJ gaat uit zijn comfortzone met Death Stranding

07/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is hoog tijd dat JJ weer eens uit zijn comfortzone gaat. En dit keer krijgt hij hulp van niemand minder dan Jelle. Tijdens de eerste uit de comfortzone van 2020 gaat JJ zich wagen aan Death Stranding, een game die op papier totaal niet aan hem besteedt is. Tenminste: dat denkt hij. Maar is dat ook zo? Daar komt hij in dit item waarschijnlijk wel achter. Samen met Jelle en alle andere mensen die met smart wachten om JJ weer te zien struggelen. Dit is bij deze de eerste (en zeker niet de laatste) keer dat je aan je trekken kunt komen.

Death Stranding

Het was zoals verwacht een populaire game tijdens de Premium Awards en het is een game waar door bijna iedereen (zelfs de main stream media) over wordt gepraat. Oftewel: Kojima heeft het weer eens voor elkaar. En de game, die hij gemaakt heeft om zijn mogelijke stap naar de filmindustrie gemakkelijker te maken, voelt ook daadwerkelijk aan als een film. Zowel qua tempo als qua verhaallijn en characters. En dat is nou net waar JJ niet zo fan van is. JJ houdt van tempo, actie en het liefst geen groot verhaal. En dat is nou precies wat deze game allemaal wel heeft.

De eeuwig durende wereld van…

Is misschien wel nog een reden dat de game geschikt is voor dit item. Want JJ is niet per se een groot fan van grote open werelden. En dat is, net zoals de andere punten die hierboven genoemd zijn, nou precies een belangrijk onderdeel van deze game. Want de game is groot. Heel groot. En dus gaat er ook veel tijd in zitten. Je kunt dus in twijfel trekken of het wel helemaal fair is om na 30 minuten al te kunnen concluderen of dit een game is voor JJ. Toch gaan de heren het proberen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch