Menu Premium
Loading...

JJ gaat los met Breakaway op de Marinedagen 2017

01/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Amazon.com, je weet wel, dat online warenhuis dat giga groot is geworden dankzij de verkoop van, tja wat eigenlijk niet, gaat nu ook in games. Hun eerste game is Breakaway. Een mix tussen, en je leest het goed, MOBA, basketbal en een fighting game. Ja toch! Gewoon omdat het kan. Ga dus niet zeggen dat ze niet innovatief zijn bij die toko. Om het heuglijke feit te vieren dat hun game de alpha-status had bereikt en nu online speelbaar was, organiseerde Amazon.com een feestje in… Den Helder.

Den Helder

Dat klinkt natuurlijk een beetje apart. Een grootmacht als Amazon kan zijn party op elke plek op aarde houden. Saint Tropez, Rimini, de Himalaya, de Maladiven, Antarctica. Geld genoeg. Maar het werd dus Den Helder. Reden: de Open Marinedagen. Het leek de mannen van Amazon erg cool om hun gamesessie op een van de schepen van de Marine (ZKH Rotterdam) onder te brengen. Bijkomend voordeel: er komen tienduizenden mensen op de Marine Dagen af, dus spelers heb je altijd.

Mariniers, schepen en explosies

En zo geschiedde. JJ, een klein kind als het gaat om soldaten, geweren, kanonnen en slagschepen, zette meteen al zijn principes overboord om hier bij aanwezig te kunnen zijn. JJ heeft immers nog nooit een MOBA gespeeld. Maar goed, mariniers, schepen, explosies, heli’s dus én het feit dat Breakaway ook elementen van basketbal en fighting games bezat, zorgden er voor dat dit toch de plek was om JJ, die in zijn jeugd altijd commando wilde worden, maar om onverklaarbare redenen voor een studie Geschiedenis koos, naar Den Helder te sturen. En dit is wat er toen gebeurde…

Breakaway is elk weekend vrij speelbaar op www.playbreakaway.com

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch