Menu Premium
Loading...

JJ en Skate eten maden op het Resident Evil event

21/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een tijd wachten is het eind januari eindelijk zover, want dan kan iedereen weer proberen te overleven in Resident Evil 7: Biohazard. Dit keer hebben Skate en JJ de eer om een 4 uur lange demo te spelen. Het bleef echter niet alleen bij een demo, want er zat ook een heus “griezel” diner bij. Benieuwd of beide heren hun broek schoon konden houden? Check: JJ en Skate eten maden op het Resident Evil event!

Het lijkt ons hoogst onwaarschijnlijk, maar voor diegenen die nog nooit van deze game hebben gehoord, volgt hier een korte uitleg. Resident Evil 7: Bioharzard is een survival horror game waarin het de bedoeling is dat je uit een huis ontsnapt. Het huis was ooit van de familie Baker, maar die zijn 3 jaar geleden van de aardbodem verdwenen. Tijdens het zoeken van een uitweg kom je puzzels tegen die je moet oplossen en zal je personen van de familie Baker tegenkomen die je moet uitschakelen. Resident Evil 7: Biohazard zal vanaf 24 januari beschikbaar zijn voor de PC, Xbox One, Playstation 4 en de Playstation VR.

Heb je na dit item nog steeds honger naar meer, maar je weet niet zeker of het de moeite waard is? Geen probleem, want komende week komt de review online van Resident Evil 7: Biohazard!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch