Menu Premium
Loading...

JJ en Kevin blikken terug op de PlayStation Experience

11/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend vond de PlayStation Experience plaats. Op dit eigen evenement van Sony wordt normaliter het een en ander getoond. Op deze manier krijgen we normaal gesproken een beetje een beeld van wat Sony PlayStation allemaal te bieden heeft komend jaar. Dit keer viel hetgeen we te zien kregen een beetje tegen. Het leek erop dat Sony al hun kruid verschoten heeft op The Game Awards en de persconferentie op de Paris Games Week. Niettemin zijn Kevin en JJ de studio ingedoken om terug te blikken. Benieuwd naar wat hen is opgevallen? Check nu JJ en Kevin blikken terug op de PlayStation Experience!

Teleurstelling bij PlayStation-fans op PlayStation Experience

Ondanks de negatieve toon van dit item is het niet zo dat er helemaal geen interessante nieuwtjes te bespreken zijn. Zo gaf Sony te kennen dat er wordt gewerkt aan een mogelijkheid je PSN-naam te veranderen. Zodoende lijkt de roep van velen dan eindelijk beantwoord te worden.  Tijdens de PSX zagen we verder nieuwe gameplay-beelden van God of War. De game gaat volgens Santa Moncia Studios’ creative director Cory Barlog 25-35 uur duren. De game komt begin 2018 uit maar heeft nog steeds geen release date. Verder kwam er nieuws naar buiten omtrent The Last of Us II. Neil Druckman, prominent lid binnen het productie-team van The Last of Us II, liet weten dat de titel op dit moment op ongeveer 55% van het ontwikkelingsproces zit. De game lijkt zodoende nog wel even op zich te laten wachten.

Hebben jullie de PSX afgelopen nacht gevolgd? Zo ja, wat is jullie opgevallen? Laat je horen in de comments onder JJ en Kevin blikken terug op de PlayStation Experience!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch