Menu Premium
Loading...

Jelle’s Vakantiegames met Destiny

10/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na drie weken relaxen is ook Jelle teruggekeerd van zijn vakantie. Gelijk is hij de studio ingesleurd door Dennis om te kijken wat Jelle zoal gespeeld heeft in zijn vakantie, en of hij helemaal fris en fruitig is om aan de slag te gaan. Met de Gamescom en Firstlook in het vizier gaat hij het namelijk alles behalve rustig krijgen. Wil je meer weten over Jelle zijn relax-vakantie en welke games hij gespeeld heeft? Check dan snel deze ‘Jelle’s vakantiegames met Destiny’.

Terwijl Jelle voornamelijk heeft genoten van bankhangen en films kijken is er natuurlijk ook gegamed. Terwijl het grootste deel van de redactie al een next-gen console in huis heeft gehaald, is Jelle nog met smart aan het wachten tot de witte PlayStation 4 in de schappen ligt en daarom zat er voor hem dan ook niks anders op om zijn PlayStation 3 aan te slingeren. Ook geen ramp natuurlijk, want ook op deze console was de Destiny beta beschikbaar en dit betekent dat ook Jelle er aardig op heeft los kunnen schieten.

Jelle is geen groot fan van het design van ontwikkelaar Bungie, de studio die momenteel werkt aan Destiny maar voorheen verantwoordelijk was voor de Halo-serie. Het is dus nog maar de vraag of de Destiny beta een beetje in de smaak is gevallen. Of dit het geval is zie je in deze ‘Jelle’s vakantiegames met Destiny’.
Jelle's Vakantiegames met Destiny

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch