Menu Premium
Loading...

Jelle en Steven over The Hobbit: The Desolation of Smaug

21/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle alarmbellen gingen bij Steven en Jelle af bij het zien van de review van Dennis Mons en Vasco over The Hobbit: The Desolation of Smaug. Als groot fantasyfans waren de heren diep beledigd en hebben Dennis Mons en Vasco dan ook stevig hierop aangesproken. Daarom volgt dan nu de tweede review met Jelle en Steven over The Hobbit: The Desolation of Smaug.

Steven en Jelle stonden met gebalde vuisten voor de studiodeur toen Dennis Mons en Vasco eruit kwamen. Ze hadden de film nog niet gezien, maar ze vonden het belachelijk dat Dennis Mons een negatief reisadvies richting de Hobbit kon geven. Vasco was echter iets milder en was iets positiever, maar zelfs dat verdiende het nieuwe deel in de Lord of the Rings-franchise zeker niet volgens Steven en Jelle.

De heren zijn daarom dan ook rechtstreeks naar de bioscoop vertrokken om The Hobbit: The Desolation of Smaug te bekijken en hun eigen oordeel erover te vellen. Vooral Steven was echt te spreken over het eerste deel The Hobbit: An Unexpected Jouney en hij kon zich dan ook niet vinden in het feit dat Vasco en Dennis Mons de eerste film niet zo goed vonden. Jelle is een fantasyfan in de breedste zin van het woord en is fan van alles wat ook maar met brute orks, trollen en draken te maken heeft. Hij kon daarom ook niet wachten op het tweede deel van de Hobbit.

Nu het moment dan eindelijk hier is, zijn Steven en Jelle erop gebrand The Hobbit: The Desolation of Smaug te eren. Daarom zitten de heren voor je klaar om hun mening te geven over de nieuwe Hobbit film!
Jelle en Steven over The Hobbit: The Desolation of Smaug

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch