Menu Premium
Loading...

Jelle en Nino over het GTA 5 nieuws

10/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zal jullie niet ontgaan zijn. Nee sterker nog; het kán jullie niet ontgaan zijn, want we hadden het gisteren al verteld. Rockstar heeft een shitload aan GTA 5 nieuws de wereld in geslingerd. We zijn een half jaar verwijderd van de release van GTA 5, dus dat betekent dat Rockstar hun gebruikelijk informatie dump heeft gedaan. Na maanden stilte is er eindelijk zo veel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar gelukkig kun je bij ons terecht voor een distillatie in dit item met Jelle en Nino over het GTA 5 nieuws.

Dat het gerucht van meerdere speelbare personages waar bleek te zijn, wist je gister al. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat je aan Yoga kan gaan doen in GTA 5? Het lijkt onbenullig en een verspilling van kostbare ontwikkeltijd maar het zijn dat soort kleine details die de GTA serie maken tot de alom geprezen franchise zoals we hem kennen. Wist je bijvoorbeeld dat de tweede en derde GTA games uit de PlayStation 2 era, Vice City en San Andreas, zijn vernoemd naar de steden in de originele Grand Theft Auto uit 1997? En wist je dat als je in GTA 3 de maan beschiet met een sniper rifle, hij van formaat verandert? Ook zit de serie vol met verwijzingen naar de verschillende andere delen in de serie, zo zijn er sterke aanwijzingen dat de silent protagonist uit GTA 3 dezelfde gast is waar je mee speelt in GTA 2: ene Claude Speed. Helaas heeft de grote man achter GTA, Dan Houser, al in een interview gezegd dat we geen personages uit de PS2 era terug gaan zien in het vijfde deel. Karakters uit GTA 4 en de twee expansions zullen hoogstwaarschijnlijk wel acte de presence geven.

We kunnen nog uren door lullen over de betekenissen van reclame borden in het GTA universum, maar daar kwam je hier niet voor. Je kwam voor de belangrijkste feiten die we te weten zijn gekomen na het uitpluizen van stapels en stapels van GTA nieuws. Check het allemaal in ‘Jelle en Nino over het GTA 5 nieuws’.Jelle en Nino over het GTA 5 nieuws

Nog steeds niet genoeg GTA nieuws gehad? Houd volgende week de site in de gaten, want woensdag hebben we een verse nieuwe trailer voor je.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch