Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Jaspers Keuze met BattleBit Remastered & Castlevania

08/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs hadden we een nieuwe editie van Kevins Keuze op de website staan. Een video waarin de fanatieke streamer uit Ede een aantal kleinere games voor het voetlicht brengt. Want dat is een van zijn passies, op zoek gaan naar die onbekende pareltjes die er in de games-industrie rond dwarrelen. Natuurlijk gaat hij ook vol voor absolute blockbusters als Baldur’s Gate 3 en Starfield, maar wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd… En we hebben er op de redactie nog zo’n type rondlopen: Jasper. Ook deze man uit het Hoge Noorden komt soms met games waarvan de rest niet of nauwelijks gehoord heeft. Ken jij namelijk de game Castlevania Simons Destiny? Exact dit dus. Dit is Jaspers Keuze met daarin de titels BattleBit Remastered, HROT en Castlevania Simons Destiny.

BattleBit Remastered = Battlefield met pixels?

Een van de games die Jasper graag aan de kijkers van Gamekings wil voorstellen is BattleBit Remastered. Het betreft een low-poly, massive multiplayer FPS met ondersteuning voor 254 spelers per server. En de hele map kan volledig naar de klote. Als je dan ook leest dat er voertuigen in het spel zitten en weet dat de Groninger een fan is van de oude Battlefield’s, dan snap je waarom hij iets heeft met dit wat meer onbekende spel.

Buiten schijnt de zon, binnen heerst de duisternis van HROT

HROT is een retro-FPS voor één speler die zich afspeelt in een klein socialistisch land dat grenst aan de Sovjet-Unie (lijkt op het oude Tsjecho-Slowakije). Er heeft zich in 1986 een niet nader gespecificeerde ramp voor gedaan en dat zorgt voor de nodige ellende. Of jij dat even wil verhelpen. De tijden in HROT zijn donker en angstaanjagend en dat gaat ook op voor het spel. Jasper ging er goed op en wie weet doe jij dat straks ook wel.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch