Menu Premium
Loading...

Jarno’s eerste perstrip voor Call of Duty: Advanced Warfare

03/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook voor Jarno moet het er een keer van komen. Zo stapte hij alleen op het vliegtuig naar München om daar de Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer te checken en nu zit hij naast Shelly, die een groot Call of Duty-fan is, om over de game en zijn trip te vertellen.

Call of Duty heeft de afgelopen jaren heel wat kritiek over zich heen gekregen. Het zou constant dezelfde game zijn, alleen dan in een ander jasje. Gaat deze Call of Duty ein-de-lijk daar een eind aan maken. De nieuwe exo-skeleton zou daar aan moeten bijdragen: je wordt flink geboost, je kunt hoger springen, harder slaan, meer perks dragen en ga zo maar door. Alleen maar vette shit, toch? Dat moeten we nog maar even zien. Jarno heeft dat in ieder geval gedaan in München tijdens de oktoberfeesten, dat betekent dus veel schieten en bier!

Eenmaal terug van zijn trip zit hij nu in de studio. Ben jij benieuwd wat Jarno van de multiplayer vindt en of deze game echt wat nieuws doet met de Call of Duty-serie? Jarno heeft het antwoord voor je.
Jarno's eerste perstrip voor Call of Duty: Advanced Warfare

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch