Menu Premium
Loading...

It: Chapter Two Review – “Deze It is meer dan alleen maar jump scares”

06/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

IT Chapter Two is inmiddels in de bioscoop te zien en natuurlijk kan de film tijdens de horror-vierdaagse dan niet ontbreken. Jelle en Koos zijn naar de film geweest en kunnen je na bijna drie uur horror wel vertellen of deze film een succes is/zal zijn of dat de film toch een beetje tegenviel. Benieuwd? Check het item, met spoilers!

De sequel van It

Het is natuurlijk niet de eerste film van It. De clown is natuurlijk in 2017 al in beeld geweest tijdens It. In die film waren de hoofdrolspelers een paar kinderen. De kinderen kwamen in die film vanzelfsprekend de clown Pennywise tegen. Dus als je de eerste film nog niet gezien hebt, ga die zeker kijken voordat je het tweede deel kijkt. In deze tweede film zijn dezelfde kinderen een stuk ouder en volwassener. De film bestaat uit flashbacks naar de eerste film en natuurlijk beelden uit de huidige actualiteit. Het is dus een sequel op de vorige film. Onder meer James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader en Bill Skarsgard spelen hoofdrollen in It: Chapter Two. Er is echter een grote maar…

Is It Chapter Two te lang?

Jelle en Koos zijn er in ieder geval wel over uit. En ze zijn zeker niet de enige. Veel recenties melden dat de film, die ruim 3 uur lang is, te lang duurt. Het lijkt ook bijna onmogelijk te zijn om een horror-film drie uur lang spannend te houden en de mensen vermaakt te houden. Of Jelle en Koos zich wel drie uur lang hebben vermaakt zie je natuurlijk in het item!

Heb je de It: Chapter Two al gezien? Zo ja, wat vond je er van? Ben je van plan de film te gaan kijken en wat zijn je verwachtingen? Wat vond je van de vorige It-film? Drop al je ervaringen, opmerkingen en antwoorden in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch