Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Isle of Man TT: “Riskeer je leven als snelheidsduivel!”

14/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ooit wel eens op een motor gereden? Deze jongens rijden sneller dan het licht op het gevaarlijkste circuit ter wereld! De meeste grote jongens in de motorsport trotseerden deze duivelse baan. Enkelen zullen het helaas nooit meer kunnen navertellen, aangezien er bijna jaarlijks coureurs sneuvelen op de baan. Ooit wil JJ dit motorfestijn zelf meebeleven. Want wie wil nou niet iemand 300 km per uur langs zien vliegen? Nu is er een game gemaakt van deze monsterlijke wegrace en kon JJ het niet laten om zijn vingers op het gaspedaal te leggen om te checken of de game goed in elkaar steekt en het juiste gevoel en de snelheid kan weergeven. Check het in Isle of Man TT: “Riskeer je leven als snelheidsduivel!”

Sneller dan het licht!

De Isle of Man TT is een wegrace voor motorfietsen op het eiland Man in het Verenigd Koninkrijk. De race wordt al vanaf 1907 gehouden. Geen normaal circuit, zoals voor de meeste races. Maar lekker oldschool op de openbare wegen! 60 kilometer lang scheur je langs verschillende dorpen en de flanken van de berg Snaefell. De vele rotondes, stenen muren, heggen en gebouwen maken dit een van de gevaarlijkste races die er zijn. Joey Dunlop won de race maar liefst 26 keer! Helaas kan hij dit niet meer navertellen, aangezien hij zichzelf heeft doodgereden tijdens een race in Estland.

“Zwetende handjes tijdens de race van Isle of Man TT”

De race is natuurlijk niet zo beangstigend als je het in de game doet. Dat neemt niet weg dat JJ van het spelen zwetende handjes kreeg. Met opperste concentratie heeft hij de race uitgereden. Is hij gevallen? Dat zie je in de video hierboven. Daarnaast wil hij weten wat jullie vinden van de game. Zou je deze race ook willen spelen? Wil je het liever in het echt zien of zelf uitrijden? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch