Menu Premium
Loading...

Is South Park: The Stick of Truth alleen voor de fans?

15/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Velen van jullie hebben vast wel eens een South Park aflevering bekeken. Je weet wel, die kleine jochies die de meest vreemde, vetste en over-de-top avonturen beleven. Na een hoop seizoenen en afleveringen krijgen we iets nieuws. Eindelijk komt er een nieuwe South park-game, genaamd South Park: The Stick of Truth. In deze game gaan Kyle, Stan, Cartman en Kenny samen met jou op een wreed avontuur in hun eigen fantasiewereld. Maar, is South Park: The Stick of Truth alleen voor de fans? Of heeft het meer te bieden? Jelle en Pascal hebben de game al mogen bewonderen en geven jou dan ook in deze preview antwoord op deze belangrijke vraag!

South Park: The Stick of Truth is een turn-based role-playing game die gebaseerd is op de bekende tv-serie. Net zoals in de tv-serie, hebben de South Park bedenkers Trey Park en Matt Stone het script voor de game geschreven. Je kan dus dezelfde onzin, humor en scherpe kritiek op de maatschappij, die je van de serie gewend bent, verwachten. De game bevat ook enkele overeenkomsten met de afleveringen. Zo zul je een aantal kostuums en klassen duidelijk herkennen van de serie. Naast deze overeenkomsten komt de vormgeving van de game ook helemaal overeen met die van de afleveringen. Zo bevat de game de unieke 2D South Park-look.

Kun je niet meer wachten op de game en wil je graag zoveel mogelijk weten over de game? Jelle en Pascal kijken in deze preview of South Park: The Stick of Truth meer te bieden heeft dan alleen een leuke extra voor fans.

Ontwikkelaar: Obsidian Entertainment
Uitgever: Ubisoft
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC
Is South Park: The Stick of Truth alleen voor de fans?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch