Menu Premium
Loading...

Is Project CARS een nieuwe stap in het race-genre?

24/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je zou kunnen zeggen dat 2014 een matig jaar was voor de fans van het race-genre en dat is mede dankzij het uitstel van Project CARS. JJ en Steven staan natuurlijk bekend als dé race-fanaten van de redactie en daarom blikken ze vandaag alvast vooruit op Project CARS!

We hebben er lang op moeten wachten, maar 20 maart komen ontwikkelaar Slightly Mad Studios en uitgever Bandai Namco met hun gloednieuwe titel: Project CARS. De racegame staat er nu al om bekend geweldige graphics te hebben, op de Gamekings-redactie ook wel eens ‘car porn’ genoemd. Volgens sommigen is het zelfs mooier dan in het echt, maar daar blijft het niet bij. Vooral het realisme en het gevoel bij het besturen van een supersnelle bolide is een onderdeel waar veel aandacht aan is besteed. Project CARS is hoe dan ook een game waar andere ontwikkelaars zeker rekening mee moeten houden. Als deze game namelijk waar maakt wat ze beloven, dan zou dit wel eens de nieuwe standaard kunnen worden als het gaat om het race-genre.

Ben jij net als Steven en JJ een beetje teleurgesteld door het aantal race-games in het afgelopen jaar? Check dan in ieder geval deze preview van Project CARS om te zien of dit race-jaar beterschap belooft!

Ontwikkelaar: Slightly Mad Studios
Uitgever: Bandai Namco
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, Wii U en SteamOS

Is Project CARS een nieuwe stap in het race-genre?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch