Menu Premium
Loading...

Is Bloodborne’s moeilijkheidsgraad van het niveau Dark Souls?

24/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het grote succes van de trilogie aan Souls-games, met als laatste deel Dark Souls 2, komt de Japanse gamedesigner Hidetaka Miyazaki in samenwerking met Sony nu met een nieuwe titel: Bloodborne. De game is geen direct vervolg op wat Miyazaki al gedaan heeft, maar een gloednieuwe game die zich afspeelt in Victoriaans Londen. Bloodborne wordt niet alleen ontwikkeld, maar ook uitgegeven door Sony, wat Bloodborne exclusief voor de PlayStation 4 laat komen. Skate is een grote fan van de Souls-serie en ook Dennis heeft ervaring met de trilogie. De grote vraag is vandaag: “Is Bloodborne’s moeilijkheidsgraad van het niveau Dark Souls?”

Terwijl Hidetaka Miyazaki na het leiding geven over de teams van Demon’s Souls en Dark Souls een stapje terug deed, komt Miyazaki nu terug als lead director van Bloodborne. In de tussentijd is hij ook gepromoveerd tot directeur van From Software, de ontwikkelaar waar hij al jarenlang vertoeft en games ontwikkelt, wat Bloodborne compleet ‘zijn’ game maakt.

Skate en Dennis gaan je bijpraten over Bloodborne. Skate heeft op de Gamescom 2014 de game in zijn handen gehad, terwijl Dennis een prachtige presentatie heeft gekregen, waarin hij werd ingelicht over onder andere of de legendarische moeilijkheidsgraad van de Souls-serie ook in Bloodborne zal verschijnen. Ben jij ook benieuwd? Dennis heeft het antwoord voor je, dus kijk snel naar deze preview van Bloodborne!

Ontwikkelaar: From Software
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 4

Is Bloodborne's moeilijkheidsgraad van het niveau Dark Souls?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch