Menu Premium
Loading...

Is 2022 een mislukt game jaar?

16/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het ongetwijfeld meegekregen, een boel games zijn uitgesteld van 2022 naar 2023. En niet de minste! Zo werd natuurlijk gisteren bekend dat ook Hogwarts Legacy niet meer dit jaar zal uitkomen, terwijl op voorhand de absolute nummer één van de redactie (Starfield) ook dit jaar niet meer gaat redden. Op Forspoken en nog veel meer zullen we dus nog iets meer geduld moeten hebben.

Is er wel genoeg te spelen?

Jelle, Huey en Koos schuiven aan tafel om hun licht te schijnen op de vraag: is 2022 een mislukt game jaar? Is er genoeg toffe stuff te spelen of was het vooral duimen draaien de afgelopen maanden? De drie heren bespreken uitgebreid hun perspectief op de zaak.

Hoeveel toppers zijn er in een jaar nodig?

Laten we niet vergeten eerder dit jaar verschenen al enkele pareltjes op de markt. Zo konden we eindelijk aan de gang met Gran Turismo 7, dropte het Nederlandse Guerrilla Games het ambitieuze Horizon: Forbidden West en kwam zelfs een week later de absolute nummer één voor velen uit onze community uit: Elden Ring. Laten we ook niet vergeten dat we dit najaar ook nog eens aan de slag gaan met God of War Ragnarok. Hoeveel top games moeten er gaan verschijnen in een jaar voordat we niet meer kunnen spreken van een mislukt jaar.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch