Menu Premium
Loading...

Interview oud Gameking: Vasco over hardware woensdag, Sekiro en meer

10/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vasco is back! Deze keer in het interview met een oud Gameking schuift Vasco Neering weer eens aan om samen met Skate terug te kijken op zijn tijd bij Gamekings. Natuurlijk wordt er gesproken over hardware. Daarnaast bespreken ze ook wat hij nu en in de tussentijd allemaal heeft gedaan. Sit back and enjoy.

Hardware Woensdag

Natuurlijk moet het gaan over Hardware. Hardware woensdag om specifiek te zijn. Hier begon het namelijk allemaal voor Vasco. Daar waar het eigenlijk nooit de bedoeling was dat hij voor de camera zou komen, stond hij er toch ineens. En het bleek een succes! Mede dankzij zijn tech-achtergrond bleek het een goede combinatie te zijn.

Vasco aan de slag met FromSoftware-games!

Natuurlijk speelt hij nog steeds behoorlijk wat games. Zo begint hij steeds meer, op aanraden van Skate natuurlijk, FromSoftware-games te spelen. Sekiro is momenteel de game waar hij mee bezig is, naast dat hij ook veel tijd steekt in games als Overwatch. Toch begon het qua FromSoftware-games bij Bloodborn. Wederom op aanraden van Skate. Vasco merkt echter wel dat hij steeds minder tijd heeft om games te spelen. Zonde!

De hardware-wereld is voorspelbaar geworden?

Toch is en blijft Vasco natuurlijk een tech guy. Hij merkt dat VR hem heel erg interesseert, maar merkt ook dat het spectaculaire er in de hardware wel een beetje vanaf is. Veel meer dan een grafische upgrade van een vorige versie gaat het volgens Vasco niet meer. Het ontbreekt volgens hem aan verrassingen en baanbrekende ontwikkelingen in de Hardware-industrie. Toch blijft hij het in de gaten houden en blijft het hem interesseren.

Wat zijn jullie mooiste herinneringen aan Vasco Neering bij Gamekings? Of heb je opmerkingen over bepaalde onderwerpen? En wie denken jullie dat er nog meer langs gaat komen in deze items? Deel je bevindingen en meningen in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch