Menu Premium
Loading...

Interview Oud Gameking: Jan over zijn carrière en vertrek bij Gamekings

18/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan alles komt een eind. Het is alweer tijd voor het laatste interview met een oud Gameking! Dit keer is het de beurt aan Jan Meijroos om zijn verhaal te doen. Samen met Skate zal hij een uur lang praten over een breed scala aan onderwerpen, waaronder zijn vertrek en zijn mooiste herinneringen bij Gamekings. Het is namelijk lang geleden dat Jan weer eens langs is gekomen. Enjoy!

Gameking vanaf het eerste uur

Jazeker! Mensen die vanaf het begin of tijdens de eerste jaren van Gamekings al op TV en op de site keken, weten wel dan Jan Meijroos vanaf het begin al aanwezig was. En niet zoals Vasco eerst achter de schermen en daarna per ongeluk in beeld. Nee, hij was meteen vanaf de eerste minuut al vol in beeld tijdens de items die toen geschoten werden. Toch begon ook Jan niet als een journalist voor de camera. Hij was al jaren bezig in de journalistiek, maar dan als schrijvend journalist. De ervaring was er dus al wel, maar net zoals Vasco moest ook hij wennen aan het idee om met bewegend beeld te werken.

Toch waren ook de verkleedpartijtjes voor de sketches iets waar hij graag aan terugdenkt. Het is in ieder geval niet zo heel gek dus dat veel mensen Jan weer eens een keer in een item wilden zien. Bij deze!

Keuze tussen Power Unlimited en Gamekings

Voor de buitenstaander was zowel zijn vertrek bij Gamekings als zijn vertrek bij Power Unlimited vrij plotseling. De keuze om voor Power Unlimited te kiezen en niet voor Gamekings was niet zijn makkelijkste beslissing. In dit item doet Jan zijn verhaal en legt hij aan je uit hoe die beslissing tot stand is gekomen en wat de achterliggende gedachte van zijn keuze was. Ook gaat hij in op zijn beslissing om weg te gaan bij Power Unlimited. Antwoord op al je vragen dus!

Wat zijn je mooiste herrieneringen aan Jan? Wat is het eerste waar je aan denkt als je de naam Jan Meijroos hoort? Laat jullie suggesties, herinneringen, vragen en opmerkingen achter in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch