Menu Premium
Loading...

Interview oud Gameking: Donny over Retro games, Gamekings en meer

04/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je weet niet wat je ziet, wie is daar nou terug? Het is niemand minder dan Donny! De oud Gameking die vandaag is aangeschoven is niemand minder dan onze eigen Mr Retro.

Donny = Mr Retro

Donny had natuurlijk een voorliefde voor retro games. Hij speelde van alles maar hield van oude shit! Het was 2006 toen Donny voor het eerst bij Gamekings was. Hij had rechtstreeks gesolliciteerd en dat kunnen niet veel mensen zeggen. Met een indrukwekkende zombie film knalde hij erin en zo kwam hij als video man binnen. Maar daarna groeide hij door en we weten allemaal waar hij regelmatig eindigde, voor de camera.

De duizendpoot van Gamekings

De beste man hield alles draaiende in technisch opzicht en dat kon hij goed. Hij was er al vanaf zijn vijfde bij en had veel kennis op dit gebied. Hij heeft IT opleidingen gedaan maar het zwak voor video zat er toch. Samen met Skate bespreekt hij al zijn avonturen voor, na en tijdens Gamekings. En heeft Donny nog een grote passie voor games? En zijn dat dan retro games of nieuwere games?

Heb jij nou nog vragen voor Mr Retro? Stel ze dan hieronder in de comments. Laat ook weten wat je van dit interview vindt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch