Menu Premium
Loading...

Interview met Skate over online shooters

01/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kent ze inmiddels allemaal al een tijdje, maar wat houdt de Gamekings presentatoren nou ├ęcht bezig? Dennis probeert er achter te komen in een splinternieuwe serie interviews met de helden. Skate bijt het spits af; Dennis vraagt hem het hemd van het lijf over online shooters.

Hij speelde vroeger voornamelijk voetbal games, maar tegenwoordig zijn shooters zijn grote passie. Skate speelt in een vaste groep alle triple A schietspellen die op de markt verschijnen en dat ook nog eens op een hoog niveau. Maar heeft hij dan nog wel tijd om andere games te spelen?

Het online shooter genre is groter dan ooit tevoren en Skate weet als geen ander wat zo’n schietspel maakt of breekt. Wat zijn de first person shooters die hij het meeste heeft gespeeld? En welke heeft hij al na vijf minuten weggelegd? Skate houdt als gamejournalist ook een oogje in het zeil wat betreft shooter trends. Tegenwoordig kun je niet meer om perks en aanpasbare wapens heen. In Call of Duty 4: Modern Warfare werkte het goed, maar vindt Skate het wel een goede zaak dat er vervolgens perks verschenen in elke online shooter? Ook krijg je als doorgewinterde speler regelmatig te maken met ergernissen als campers of kill streaks die overpowered zijn, maar waar ergert Skate zich het meest aan als hij met zijn maten Call of Duty aan het spelen is?

Hij heeft verreweg het meeste tijd gestopt in Call of Duty. Maar hoe goed is hij daar nu eigenlijk in geworden? En speelt hij wel eens om prijzen te winnen? Een andere discussie die al jaren woedt, of je een shooter beter kunt spelen op de PC of op een console, wordt ook beantwoord door Skate. De belangrijkste vraag blijft natuurlijk: wat is Skate zijn online shooter top 5 aller tijden? Check snel zijn antwoord in dit uitgebreide interview met Skate over online shooters.

Interview met Skate over online shooters

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch