Menu Premium
Loading...

Interview met JJ over racegames

09/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis heeft wat vragen over racegames en waar kan je daarvoor beter bij terecht dan bij Jan Johan Belderok? Nergens. JJ zit klaar voor een vragenvuur van Dennis voor het interview met JJ over racegames.

JJ staat natuurlijk bekend als een echte sportfanaat, of het nou voetbal of motorsport is, en daarom is hij de ideale man voor een interview over racegames. Zelf heeft hij niet vaak achter het stuur gezeten maar achter de buis heeft hij al flink wat uurtjes racen bestudeerd.

Dat JJ precies weet waar je de apex moet pakken op Zandfoort wil niet zeggen dat hij alleen van de hardcore simulators is. Maar er zijn toch wel een aantal eisen waaraan een racegame moet voldoen volgens JJ. Wat maakt nou een goede racegame volgens JJ? Dennis gaat hem er alles over vragen. En niet alleen dat, zo vraagt hij JJ wat hij vindt van de online trolls en hoe hij denkt dit op te lossen. Online ben je namelijk de helft van de tijd spookrijders aan het ontwijken.

En hoe ziet JJ eigenlijk de toekomst in van racegames? Is er eigenlijk nog wel veel te vernieuwen aan dit genre? Afgezien van het aantal polygonen dat omhoog gekrikt wordt. Racegames van tegenwoordig zien er prachtig uit, hoeveel mooier kan het nog worden?

Tot slot geeft Jan Johan je zijn persoonlijke top 5 van de vetste racegames ooit. Dat zal hij volledig naar zijn eigen smaak invullen en zal misschien wel tot verrassende keuzes leiden. Ben jij benieuwd naar wat JJ over racegames te vertellen heeft en wat zijn vetste racegame titels zijn? Check dan snel dit Interview met JJ over racegames.

Interview met JJ over racegames

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch