Menu Premium
Loading...

Interview met Daniel Bisson over Tomb Raider

04/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kennen allemaal de ijskoude killer uit Tomb Raider. Lara Croft is praktisch een perfecte vrouw en het kwam duidelijk naar voren dat ze dat zelf ook wist. Crystal Dynamics heeft besloten dat daar verandering in komt. Ze heeft nu haar gebreken, haar zwaktes en is realistischer dan ooit. Daar komt bij dat ze een nieuw uiterlijk heeft. Jij bent natuurlijk net zo benieuwd als wij hoe het gaat met deze chick en daar hoor je alles over in het interview met Daniel Bisson over Tomb Raider!

Lara Croft draait al een tijdje mee in de game wereld. De Tomb Raider games hebben al sinds 1996 een warm plekje in de harten van vele gamers. Na een hele serie games en films krijgt Lara een verse make-over in de nieuwe Tomb Raider. Het is een reboot van de serie, maar je gaat nu helemaal terug naar het begin. Het echte begin, waarin Lara voor de eerste keer de jungle in gaat, voor de eerste keer de tombe’s verkent, en gevaar moet trotseren. Daniel Bisson vertelt vol trots over de game waarin het belangrijk is dat het een emotionele tour wordt. Je eerste kill en het vastpakken van je eerste wapen moet niet zo simpel zijn als in de meeste games. Het moet je bevrijden. Deze game wil zich hiermee dan ook onderscheiden van de rest.

Het is simpelweg te veel om op te noemen. Als je meer wil weten (en dat wil je!), dan moet je zeker kijken naar deze passievolle man over zijn laatste creatie en het idee wat er achter de nieuwe Tomb Raider zit. Check dus snel het interview met Daniel Bisson over Tomb Raider!

Ontwikkelaar: Crystal Dynamics
Uitgever: Square Enix
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Interview met Daniel Bisson over Tomb Raider

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch