Menu Premium
Loading...

Inside the E3: een kijkje aan de andere kant met Playlogic

09/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rick van Beem is een van de weinige Nederlanders die met een eigen game op de E3 stonden met een eigen stand. Horizon Zero Dawn stond er natuurlijk ook, maar op de PlayStation Stand. Rick stond er echter met Playlogic met hun eigen game en daar moest een hoop voor worden geregeld. JJ voelt hem aan de tand.

PlayLogic flikte het op de E3

Playlogic flikte het om op de E3 te komen met hun eigen stand. Rick van Beem werkte er en is nog altijd een veteraan in de gamesindustrie. Hij heeft voor velen bedrijven gewerkt waaronder Playlogic, een bedrijf die stormachtig omhoog kwam en vervolgens ook hard weer viel. Het was een studio met ballen en ze durfde groot te denken. Er was veel ambitie en ook een hoop geld om de ambities waar te maken. De games bleken helaas niet kwalificatie goed genoeg om er een succes van te maken. In 2009 stonden ze op de E3 en dat is een knap iets en er is ook een hoop geld voor nodig. Want die stands zijn behoorlijk mooi. De stands van Nintendo, Sony en Microsoft kosten rustig tussen de zes en tien miljoen.

Rick van Beem deelt het verhaal van Playlogic

Het verhaal van Playlogic en de E3 is natuurlijk ook heel interessant, ze zijn de enige die de E3 wisten te halen met hun eigen stand. Rick brand los over hoe ze daar kwamen, hoe het daar was en hoe het is het om aan de andere kant te staan. Wat is belangrijk voor zo’n studio tijdens de E3? En hoe is de beleving anders dan voor journalisten of andere bezoekers?

Laat ons in de comments weten wat je van deze video vond en stel ook gerust wat vragen. Wij beantwoorden al je brandende vragen graag. Drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch