Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Inkt analyse met een expert deel 2! Joey de Boer checkt gamer tattoos

27/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ kwam pas een post tegen op de Dutch Gamer Society met een hoop vette gamer tattoos! Meteen een reeks items over maken dus. We hadden natuurlijk meteen de studio in kunnen duiken en een mening kunnen geven over allerhande permanent betekende armen en benen. Maar het leek ons vetter om een expert uit te nodigen. Gelukkig is de tatoeëerder Joey de Boer een goeie maat van Jelle en naast tattoo artiest een fervent gamer! De ideale gast om met Jelle en Steven in de diepte te springen en te spreken over hoe de tattoo gezet is, of hij mooi blijft na 20 jaar en over de art style natuurlijk. Kijk nu: Inkt analyse met een expert deel 2! Joey de Boer checkt gamer tattoos.

Zitten er deze week volgens Joey de Boer weer vet gezette tattoos bij?

Vorige week hebben we het uitgebreid gehad over een hoop gamer tatoeages. Deze keer hebben we weer een lading verse inkt voor jullie klaargezet! Joey, Jelle en Steven zijn nog lang niet uitgepraat over hoe je een vette tattoo zet, wat voor stijlen er zijn en welke het vetst was natuurlijk. Deze keer zitten er zeker een paar pareltjes bij! Zelfs de kenner was onder de indruk van hoe vet sommige art was. Hoe clean de lijnen gezet waren, het oog voor detail en de vette games die als onderwerp voorbij komen natuurlijk. Dus check nu met ons weer een nieuwe serie aan gamer tattoos!

We hebben gezien dat een aantal van jullie in de comments onder het vorige item al foto’s hadden geplaatst van jullie inkt. Fucking vet! Hebben jullie nog meer tatoeages om mee te pronken, gooi ze dan vooral in de comments! Hoeven natuurlijk niet alleen game tattoos te zijn. En als je benieuwd bent naar Joey’s artwork kan je zijn Instagram checken!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch