Menu Premium
Loading...

inFAMOUS: Second Son Review

20/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Melle en Boris hebben zich flink mogen vermaken met een nieuwe game voor de PlayStation 4, namelijk inFAMOUS: Second Son. Het vervolg dus op inFAMOUS 2, die erg geliefd was bij PlayStation 3-bezitters. Hierdoor heeft de wereld dus hoge verwachtingen van de nieuwe game van ontwikkelaar Sucker Punch. Kan inFAMOUS: Second Son deze verwachtingen waarmaken? Boris en Melle vertellen het je in de inFAMOUS: Second Son review!

Zoals velen van jullie natuurlijk al weten, is Boris ontzettend blij met de komst van de PlayStation 4. Om die reden is hij op voorhand al razend enthousiast over deze derde release in de inFAMOUS-franchise. De vraag is natuurlijk of dit dé next-gen titel is waarop we hebben gewacht. Is inFAMOUS: Second Son de eerste echte exclusieve klapper van 2014 voor Sony? De PlayStation 4 kan namelijk wel een hele sterke next-gen titel gebruiken. Is deze er nu gekomen in de vorm van inFAMOUS: Second Son? Het antwoord daarop krijg je van Boris en Melle in de inFAMOUS: Second Son review.

inFAMOUS: Second Son speelt zich zeven jaar af na de gebeurtenissen van inFAMOUS 2. De game speelt zich daarnaast af in Seattle, maar is nu volledig in handen van de DUP. In de game speel je met Delsin Rowe en hij helpt de plaatselijke community te protesteren tegen de overheid. Zijn broer werkt echter bij de overheid, want hij is een politieagent. De twee hebben dan ook niet zo’n goede band. Is dit verhaal interessant genoeg voor een nieuwe inFAMOUS-game? Je hoort het van Boris en Melle in de inFAMOUS: Second Son review.

Ontwikkelaar: Sucker Punch Productions
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 4

20140318_Infamous_slider

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch