Menu Premium
Loading...

Indiekings over Last Soul Aside en Sonic Mania

14/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer even geleden, maar dan is het toch echt weer tijd voor een nieuwe Indiekings! Deze keer zitten niemand minder dan Emiel en Jelle achter de desk en zijn ze meer dan klaar voor deze Indiekings over Last Soul Aside en Sonic Mania!

Het komt steeds vaker voor in de game-wereld: werknemers verlaten grote bedrijven om zelf games te gaan maken. Emiel en Jelle hebben daar een aantal goede voorbeelden van en zijn zeer onder de indruk van hun kwaliteiten. Ze beginnen de show met een aantal simpele indie-games en komen al gauw weer uit op Inside, die de heren toch wel hoog in hun lijstje hebben staan.

Ook zijn VR-games zijn in opkomst en daar zien we een aantal indrukwekkende, maar ook simpele en grappige voorbeelden van. Vooral Sony is daar heel erg mee bezig en het bedrijf achter PlayStation ziet daar dan ook toekomst in. Daarnaast komt SEGA met een nieuwe Sonic-game. Een programmeur die groot fan is van de Sonic-games is gevraagd om Sonic Mania te maken in de stijl zoals we hem van vroeger kennen. Ook konden Emiel en Jelle het niet laten om No Man’s Sky weer aan bod te brengen en delen hun meningen over deze game.

Wacht niet langer en duik in de wereld van indie-games met deze Indiekings!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch