Menu Premium
Loading...

Indiekings over game soundtracks

17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game is niet al;een controls en graphics, maar vooral ook de soundtrack die door de game galmt  Steven en Emiel kwamen er bij een vorige Indiekings er achter dat ze echt een item moesten maken over soundtracks en gaan dus in deze Indiekings over game soundtracks hun persoonlijke top 3 game soundtracks voor jullie afspelen en samen natuurlijk bespreken.

Het komt niet vaak voor, maar soms heb je een game waarvan je de soundtrack eigenlijk nog toffer vindt dan de game zelf. Als je aan zo’n game terugdenkt, dat er dan meteen een melodietje door je hoofd speelt. Vooral in de goede oude tijd werden de soundtracks van games met een paar noten en deuntjes bespeeld. Zo kon je ze meteen herkennen na de eerste klank.

Tegenwoordig hebben game soundtracks meer productiekwaliteit en worden er hele orkesten bij elkaar gesprokkeld om de game compleet te maken. Of dit nu een verbetering is, dat is de vraag, Steven en Emiel zijn meer van de jaren 80′ en 90′ games en hebben in deze lijst dus voornamelijk voor de klassiekers gekozen.

Steven en Emiel laten jouw weten wat hun keuzes waren in deze Indiekings, dus check snel het item en laat vooral jouw favoriete soundtrack in de comments achter!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch