Menu Premium
Loading...

Indiekings over Below en Humble Indie Bundle 17

25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat ze bij de studio Capybara Games allemaal aan het doen zijn, weet bijna niemand. Below, de game die in 2013 al was onthuld, is helaas wederom uitgesteld en de studio geeft aan voorlopig geen nieuwe release date te hebben. Karim en Emiel speculeren wat hier mogelijk de reden voor kan zijn in deze Indiekings over Below en Humble Indie Bundle 17.

Naast het nieuws over Below, is er in deze Indiekings natuurlijk ook genoeg ander nieuws te horen over toffe upcoming games. Zo heeft Emiel een aantal vette trailers meegenomen, waaronder één van het dromerige Blackwood Crossing! Onze heren kunnen dan ook niet anders dan de sfeer van deze trailer vergelijken met een aantal andere bekende games en films. Daarnaast heeft Sony ook weer een interessante uitspraak gedaan over hoe zij AAA games en indie games behandelen.

Ook is er weer een nieuwe Humble Indie Bundle. Bij een Humble Bundle kunnen gamers zelf kiezen hoeveel ze betalen en krijgen in ruil daarvoor een aantal toffe indie games. Welke twee Nederlandse titels in deze Humble Indie Bundle zitten, zie je in deze Indiekings.

Tot slot heeft Emiel nog een een aantal pareltjes van trailers voor jullie gevonden en welke dit zijn, zie je natuurlijk in deze Indiekings over Below en Humble Indie Bundle 17!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch