Menu Premium
Loading...

Indiekings over Forgotton Anne, ESRB rating en Starship Corporation

31/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoppakee, het is weer tijd voor Indiekings! Emiel heeft deze keer Skate meegenomen om een aantal toffe indie games te laten zien en bespreken. Vandaag gaan we maar liefst twee interessante trailers bekijken. Verder is er wat nieuws over de duurder geworden ESRB rating, waardoor het voor indies moeilijker wordt om hun games te laten raten. ESRB schaft namelijk het kortere, goedkopere en dus makkelijkere proces af. Er is een alternatief maar als je daarvoor kiest kan je je game weer niet uitbrengen op de PlayStation, dilemma dus. Dit en meer gaan Emiel en Skate behandelen in: Indiekings over Forgotton Anne, ESRB rating en Starship Corporation!

Volgens Emiel is Forgotton Anne een doorn in het oog van Skate

Naast dat op dit moment de PlayStation 4 veruit het meest populaire platform is en Steam natuurlijk enorm is op PC, heeft een survey op de site Gameindustry.biz aangegeven dat Xbox One het minst interessante platform is om je indie-game op uit te brengen. Dat is toch best raar als je zag hoeveel Xbox deed voor zijn indies een aantal jaar geleden. Verder heeft Emiel voor vandaag twee trailers uitgekozen om samen met Skate en jullie te bekijken. Alhoewel, toffe trailers? Daar is Skate het misschien niet helemaal mee eens. Het zijn trailers van de games Forgotton Anne en de game Starship Corporation.

Yoyo Games, de maker van Gamemaker, besloot om een publishing label op te richten. Wat Emiel en Skate hiervan vinden zie je in dit item. Zijn er mensen in onze community die een warm hart hebben voor indies? Heb je nog een indie-game die je iedereen aanraadt? Of kijk je uit naar een bepaalde titel? Laat het ons weten in de comments! Naast al dit toffe nieuws vertelt Emiel ook even naar welk speciale evenement hij deze week toe gaat. Nieuwsgierig? Kijk dan: Indiekings over Forgotton Anne, ESRB rating en Starship Corporation!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch