Menu Premium
Loading...

Indiekings over de PlayStation Experience en Seasons of Heaven

17/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel de PlayStation Experience al bijna 2 week geleden is, vinden wij het belangrijk om toch nog even stil te staan bij een aantal trailers en teasers die voorbij gekomen zijn. Titels als Hellblade Senua’s Sacrifice`en GNOG verdienen wel een beetje Indiekings aandacht! Uiteraard zijn er veel meer nieuwtjes, trailer en andere dingen, dus check gauw de nieuwe Indiekings over de PlayStation Experience en Seasons of Heaven!

Ook deze week beginnen we Indiekings weer met een nieuwe trailer, ditmaal één van “What Remains of Edith Finch”, waar Skate nogal een “The Vanishing of Ethan Carter-fibe” van krijgt. Daarnaast komen games als Vane en Absolver voorbij, waarbij de heren een interessante discussie instappen, omdat dit soort games een beetje tussen indie en mainstream lijken te zweven.

Onlangs hebben we in een Einde van de Week Vrijdag ook al het nieuwtje behandeld, dat Seasons of Heaven een Nintendo Switch exclusive wordt, waarbij we ook enkele screenshots hadden. Deze week is er ook een teaser uitgekomen, zodat we een iets beter beeld van de game krijgen. Emiel legt hierbij ook nog even de invloeden uit van een game Engine, in dit geval omdat deze game op de Unreal Engine 4 loopt.

Voor al het laatste indie nieuws kun je uiteraard gewoon deze nieuwe Indiekings over de PlayStation Experience en Seasons of Heaven checken!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch