Menu Premium
Loading...

Indiekings over zombiegames

26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is Gamekings Zombie Week! En natuurlijk mag een Indiekings dan zeker niet ontbreken. Er zijn dan ook zeker een aantal indie titels waarin je met zombies aan de slag kunt! Daarom schuiven Jelle en Emiel aan in deze Indiekings over zombiegames!

In de loop der jaren zijn er in de indie-scene vele titels uitgekomen waar zombies in voor komen. Emiel en
Jelle hebben dan ook een lijstje gemaakt van hun top 5 titels van toffe zombiegames! Zo noemen ze bijvoorbeeld een State of Decay, No More Room in Hell en nog vele andere toffe titels! Maar als je onze heren een beetje kent, dan weet je ook dat dingen vrijwel meteen weer veranderd kunnen worden. Gaandeweg zul je dus merken dat de heren een beetje van hun originele idee afstappen, en is het uiteindelijk een mooie top 10 van aanraders geworden! Genoeg om je mee te kunnen vermaken in ieder geval! Maar jullie weten vast ook nog wel een paar toffe titels die wij over het hoofd hebben gezien!

Ben jij benieuwd welke indie titels Jelle en Emiel op hun tip lijstje hebben staan? Check dan snel deze Indiekings over zombiegames, en laat ons weten wat jij een toffe indie titel vindt, waarbij zombies centraal staan!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch